Glenn Hysén

Glenn Hysén är en av Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna; med framgångar både med IFK Göteborg, landslaget och på flera håll i Europa. Efter karriären blev Glenn en bekant röst hemma i sofforna då han bland annat kommenterade Champions League innan han på senare år blivit en älskvärd TV-personlighet i flera olika format. Glenn är en människa som alltid har nära till skratt och glädje – och med honom på resan kan vi lova att ni skrattar er igenom den.

Fotboll med Glenn Hysén

Glenn Ingvar Hysén är en 61-årig Göteborgare och något så sällsynt som både en av Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna och den mest lättsamma människa ni någonsin kan föreställa er.

Glenn har en fantastisk meritlista med SM- och Cup-guld i Sverige, två Guldbollar, 69 landskamper, Uefacuptitel med IFK Göteborg och en vinst i Engelska Högstaligan med Liverpool 1990.

Alla minns säkerligen också Glenn för hans heroiska insats för Sverige på Wembley i oktober 1988, när han mot England gjorde sig förtjänt av hela sex getingar av Expressens betygsättare efter matchen.

Utöver sin stora ryggsäck av meriter från en fantastisk fotbollskarriär har Glenn också en minst lika stor ryggsäck med underbara anekdoter från alla år som proffs.

Om man tar med sig Glenn på en resa kommer man att skratta sig igenom dagarna samtidigt som man sällskapas av en av Sveriges genom tiderna största fotbollsspelare.

1990 blev Glenn mästare i England med Liverpool och än idag återkommer han ofta till staden där hans hjärta fortsatt bankar för The Reds.

Låt Glenn guida er längs bargatan Matthew Street eller visa er de bästa pubarna utanför Anfield inför matchen. Hör hans tankar om dagens lag och hör historierna om lagfesterna och de galna garva i omklädningsrummen innan och efter match.

Med Glenn Hysén kommer er resa att bli ett oslagbart minne för livet.