Ambassadörsresor

Förgyll er grupp- eller konferensresa – ta med en ambassadör

Genom flera år i branschen har vi knutit kontakt till kända profiler inom sport och media som just Ni kan använda för att förgylla er resa. Med våra ambassadörer adderas ännu en dimension till er resa som kommer att göra den oförglömlig. Vi erbjuder allt ifrån sportprofiler som själva spelat i några av de största ligorna i Europa till medieprofiler som synts i TV-rutorna och gärna är med och arrangerar events på plats i form av roliga tävlingar, quiz och annat. Ni kan få en unik inblick i hur livet som fotbollsproffs kanske är på just resmålet ni väljer, eller en djupare förståelse för varför supporterskapet ser ut som det gör. Oavsett vilket, kommer det att skapa minnen för livet.

Marcus Birro

Marcus tar med er till smultronställena ingen turist annars hittar och låter er leva livet fullt ut som äkta italienare under några fantastiska dagar. Att ha med Marcus Birro som ambassadör och guide när man reser till Rom kommer skapa minnen ni aldrig glömmer.

Glenn Hysén

Glenn Hysén är en av Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna; med framgångar både med IFK Göteborg, landslaget och på flera håll i Europa. Glenn är en människa som alltid har nära till skratt och glädje – och med honom på resan kan vi lova att ni skrattar er igenom den.