INSPIRATION

Vi hjälper dig planera din drömresa.

Låt oss hjälpa dig med din drömsemester.
Med lång erfarenhet av att skräddarsy upplevelser till privatpersoner, grupper, föreningar och företag kan ni känna er trygga när ni kontaktar oss. 

NEW YORK

”The Big Apple” är staden som aldrig sover och även om några nätter här är allt för lite för attkänna att man hunnit med allt kan man utan problem sätta ihop en långhelg som uppfyller de flesta av ens drömmar. Vad sägs om NHL i Madison Square Garden, musikal på Broadway, shopping i Soho och sighteeing till alla de dussintal helt fantastiska byggnader och monument du tidigare bara sett på film.

GOLF I BELEK

Sirene Belek är ett 5 stjärnigt hotell och en av kustens mest klassiska golfhotell och det mest rutinerade. Här bor ni i stora dubbelrum, äter en bra buffé och kan botanisera bland läckra drycker i hotellets barer. Hotellet ligger direkt vid havet, har egen strand, poolområden och aktiviteter. Golf spelas på en av kustens bästa banor Sultan samt på dess omtyckta systerbana Pasha, båda belägna ca 500 meter från hotellet dit en shuttle tar er.

ESTEPONA

I den charmiga staden i västra delen av Costa del Sol kan man njuta av en helg med god mat, padel och andra roliga aktiviteter i en underbar miljö.

Estepona är känt för sin andalusiska charm, vackra stråk, långa stränder och strandpromenader som kantas av mysiga palmer och tapasbarer. I hamnen kan man hämta upp dagens fångst av de lokala fiskarna och varje söndag hålls det marknad.

GARDASJÖN

I norra Italien hittar ni fantastiska Gardasjön och dess härliga omgivning med vingårdar och olivlundar. Det här är ett perfekt resmål att kombinera med några storstadsdagar i Milano där ni kan se både briljant italiensk fotboll på San Siro eller varför inte göra det under sensommaren när Formel 1-cirkusen kommer till Monza?